F1 Kwalificatie Uitslag Monaco : Formule 1 Samenvatting Gp Monaco 2021 : Uitslag van de kwalificatie voor de grand prix van monaco:

F1 Kwalificatie Uitslag Monaco : Formule 1 Samenvatting Gp Monaco 2021 : Uitslag van de kwalificatie voor de grand prix van monaco:. Kwalificatie voor de grand prix van monaco. Uitslag grand prix van monaco. Your f1 kwalificatie uitslag monaco pic are ready in this web. Opmerkelijk is dat hij in de slotseconden van de kwalificatie crashte en daarmee een rode vlag. Tot slot de volledige uitslag van de kwalificatie voor de monegaskische grand prix van 2021:

Uitslag kwalificatie gp van monaco. Uitslag grand prix van monaco. Sergio perez moet het doen met een vijfde tijd. Volg de race via ons live verslag, vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen! De laatste uitslagen van de f1 van alle trainingen, kwalificatie en races vind je hier.

Fandutch Business Service Facebook
Fandutch Business Service Facebook from lookaside.fbsbx.com
Volg de race via ons live verslag, vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen! Uitslag race formule 1 grand prix van monaco 2021. Met een rondetijd van 1:10.346 was de monegask sneller dan max verstappen en veroverde daarmee de eerste poleposition voor ferrari sinds de grand prix van mexico 2019. Uitslag kwalificatie gp van monaco. Team q1 q2 q3 1 charles leclerc mon ferrari 1m11.113s 1m10.597s 1m10.346s De laatste uitslagen van de f1 van alle trainingen, kwalificatie en races vind je hier. Uitslag eerste vrije training (vt1) f1 grand prix monaco 2021. Max verstappen werd op de medium banden derde.

Max verstappen werd op de medium banden derde.

Maar bij de ronde naar de grid gaat het toch mis voor leclerc. Uitslag kwalificatie grand prix van monaco 2021. De laatste uitslagen van de f1 van alle trainingen, kwalificatie en races vind je hier. Naar nieuwsoverzicht © red bull content pool / getty images. Iedereen weet uit de karts dat je dat niet kan doen racexpress. Daarbij troefde lewis hamilton teamgenoot valtteri bottas af met 0,086 seconde. In monte carlo heeft max verstappen de grand prix van monaco gewonnen. Uitslag kwalificatie formule 1 gp monaco 2021. Max verstappen heeft de grand prix van monaco gewonnen door vanaf begin tot einde, minus een ronde achter de nog niet gepitstopte sergio perez, aan de leiding te gaan. Hij crashte, maar kreeg wel de poleposition voor max verstappen. De kwalificatie voor de sprintrace op het circuit van silverstone is gewonnen door lewis hamilton. Op welke positie finishte max verstappen en lewis hamilton? Uitslag van de gp van monaco 2021.

We have got 13 images about f1 kwalificatie uitslag monaco images, photos, pictures, backgrounds, and more. Hij crashte, maar kreeg wel de poleposition voor max verstappen. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix monaco 2021. Sergio perez heeft het bal in monaco als snelste geopend. Volg de race via ons live verslag, vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen!

Uitslag Kwalificatie Formule 1 Gp Emilia Romagna 2021 Racingnews365
Uitslag Kwalificatie Formule 1 Gp Emilia Romagna 2021 Racingnews365 from cdn.racingnews365.com
Iedereen weet uit de karts dat je dat niet kan doen racexpress. Daarbij troefde lewis hamilton teamgenoot valtteri bottas af met 0,086 seconde. Uitslag kwalificatie formule 1 gp monaco 2021. De redactie, 22 mei 2021. De tweede man op de eerste startrij is max verstappen en de naam die als derde op de tijdenlijst verscheen was die van valtteri bottas. In monte carlo heeft max verstappen de grand prix van monaco gewonnen. De laatste uitslagen van de f1 van alle trainingen, kwalificatie en races vind je hier. De monegask wist de snelste tijd neer te zetten en mag zijn thuisrace vooralsnog vanaf een eerste.

22/05/2021 16:20 0 reacties in formule 1.

Volg de race via ons live verslag, vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen! Hartelijk dank voor het lezen en graag tot morgen! Maar bij de ronde naar de grid gaat het toch mis voor leclerc. De monegask wist de snelste tijd neer te zetten en mag zijn thuisrace vooralsnog vanaf een eerste. De australiër was in de kwalificatie dankzij zijn nieuwe motor oppermachtig. Uitslag grand prix van monaco. Uitslag race formule 1 grand prix van monaco 2021. Op welke positie finishte max verstappen en lewis hamilton? De beide mercedessen wisten in de slotfase de kwalificatie in monaco naar hun hand te zetten. 07:17 daarmee ronden we het live verslag van de kwalificatie voor de gp van monaco 2021 af. Charles leclerc heeft de poleposition veroverd voor de grand prix van monaco. Volg de race via ons live verslag, vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen! 1 charles leclerc mon ferrari 1m11.113s 1m10.597s 1m10.346s.

Kwalificatie voor de grand prix van monaco. Charles leclerc heeft de poleposition weten te pakken voor de grand prix van monaco van zondag 23 mei, maar crashte wel in de laatste minuut. Carlos sainz, die met zijn ferrari ook op de soft band reed, werd tweede. Op welke positie finishte max verstappen en lewis hamilton? Sergio perez moet het doen met een vijfde tijd.

Uitslag Formule 1 Virtuele Grand Prix Van Monaco 2020 Autoblog Nl
Uitslag Formule 1 Virtuele Grand Prix Van Monaco 2020 Autoblog Nl from www.autoblog.nl
Sergio perez moet het doen met een vijfde tijd. Het werd een bizarre race waarbij leclerc niet kon starten en bottas door een mankement aan de as en de wielmoer tijdens zijn eerste pitstop in de pits moest opgeven omdat het team zijn rechter voorwiel niet los kreeg. Uitslag kwalificatie formule 1 grand prix monaco 2021. Carlos sainz, die met zijn ferrari ook op de soft band reed, werd tweede. Team q1 q2 q3 1 charles leclerc mon ferrari 1m11.113s 1m10.597s 1m10.346s 2 max verstappen ned red bull racing 1m11. De kwalificatie bepaalt de startvolgorde voor de race, en waar dit op elk circuit natuurlijk belangrijk is, is het in monaco essentieel. Sergio perez heeft het bal in monaco als snelste geopend.

De redactie, 22 mei 2021.

Uitslag van de kwalificatie voor de grand prix van monaco: Het werd een bizarre race waarbij leclerc niet kon starten en bottas door een mankement aan de as en de wielmoer tijdens zijn eerste pitstop in de pits moest opgeven omdat het team zijn rechter voorwiel niet los kreeg. Maar bij de ronde naar de grid gaat het toch mis voor leclerc. Volg live de kwalificatie voor de formule 1 grand prix van monaco 2021. Uitslag van de gp van monaco 2021. Met een rondetijd van 1:10.346 was de monegask sneller dan max verstappen en veroverde daarmee de eerste poleposition voor ferrari sinds de grand prix van mexico 2019. 07:17 daarmee ronden we het live verslag van de kwalificatie voor de gp van monaco 2021 af. De kwalificatie bepaalt de startvolgorde voor de race, en waar dit op elk circuit natuurlijk belangrijk is, is het in monaco essentieel. Uitslag kwalificatie gp van monaco. Max verstappen werd op de medium banden derde. Daarbij troefde lewis hamilton teamgenoot valtteri bottas af met 0,086 seconde. Volg de race via ons live verslag, vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de uitslagen! Over de boordradio roept hij:

De beide mercedessen wisten in de slotfase de kwalificatie in monaco naar hun hand te zetten f1 kwalificatie. Max verstappen heeft de grand prix van monaco gewonnen.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama